Om meg

Hei!

Jeg heter Andrea Miranda Sand Bruer, og er en kultur- og samfunnsinteressert teknologinerd som er veldig glad i å blant annet skrive og ta bilder.

Derfor jobber jeg som frilansjournalist og leverer fast til digi.no. Jeg leverer også tidvis stoff til tu.no og Tek.no.

Sjekk gjerne ut arbeidsprøvene mine samt beskrivelser og lenker i CV-en min og på LinkedIn for å se eksempler på ting jeg har laget. Jeg har også et par attester her på nettsiden.

Følg meg gjerne på Twitter!

Litt mer om meg:

Har vært aktiv på nett med blogging og sosiale medier siden 1999 og vært frilansjournalist-og skribent i rykk og napp siden 2004.

I medier og kommunikasjon-bachelorgraden min valgte jeg blant annet spesialisering innen visuell kommunikasjon og webpublisering – både å skrive for nett, design, brukervennlighet og informasjonsarkitektur.

Jeg har bidratt frivillig blant annet redaksjonelt med nettsideinnhold hos diverse organisasjoner og tidsskrifter – og i dag jobber jeg som journalist i digitale medier.

Jeg har med andre ord mye erfaring med nettpublisering og å skrive for nett. Jeg er også opptatt av å sikre god brukervennlighet og universell utforming – både med tanke på språk, design, innhold og informasjonsarkitektur.

Liker veldig godt å skrive og redigere teksterforskjellige sjangre. Trives også veldig godt med å jobbe med visuell kommunikasjon, være det seg å fotografere og designe grafikker/plakater og brosjyrer.

Bidrar gjerne som journalist, tekstforfatter, fotograf, grafisk designer eller redaktør/nettredaktør – eller alt på én gang, som informasjonsarbeider.

● Er engasjert og interessert i blant annet kultur, teknologi, miljøspørsmål, menneskerettigheter, dyrs rettigheter og andre samfunnsrelaterte temaer.

● En av mine hobbyer er musikk. Jeg har spilt i diverse band og spiller av og til solo, blant annet gitar og piano. Ta gjerne kontakt hvis du trenger musikk eller manus til et indie-dataspillprosjekt!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s