Om meg

Hei!

Jeg heter Andrea Miranda Sand Bruer, og er en kultur- og samfunnsinteressert teknologinerd som er veldig glad i å blant annet skrive og ta bilder.

For tiden er jeg journalist i vikariat hos digi.no. Jeg er også frilansjournalist hos tu.no og Tek.no.

Sjekk gjerne ut arbeidsprøvene mine samt beskrivelser og lenker i CV-en min og på LinkedIn for å se eksempler på ting jeg har laget. Jeg har også et par attester her på nettsiden.

Følg meg gjerne på Twitter!

Litt mer om meg:

Har vært aktiv på nett med blogging og sosiale medier siden 1999 og vært frilansjournalist-og skribent i rykk og napp siden 2004.

I medier og kommunikasjon-bachelorgraden min valgte jeg blant annet spesialisering innen visuell kommunikasjon og webpublisering – både å skrive for nett, design, brukervennlighet og informasjonsarkitektur.

Jeg har bidratt frivillig blant annet redaksjonelt med nettsideinnhold hos diverse organisasjoner og tidsskrifter – og i dag jobber jeg som journalist i digitale medier.

Jeg har med andre ord mye erfaring med nettpublisering og å skrive for nett. Jeg er også opptatt av å sikre god brukervennlighet og universell utforming – både med tanke på språk, design, innhold og informasjonsarkitektur.

Liker veldig godt å skrive og redigere teksterforskjellige sjangre. Trives også veldig godt med å jobbe med visuell kommunikasjon, være det seg å fotografere og designe grafikker/plakater og brosjyrer.

Bidrar gjerne som journalist, tekstforfatter, fotograf, grafisk designer eller redaktør/nettredaktør – eller alt på én gang, som informasjonsarbeider.

● Er engasjert og interessert i blant annet teknologi, vitenskap, miljøspørsmål, menneskerettigheter, dyrs rettigheter og andre samfunnsrelaterte temaer.

● En av mine hobbyer er musikk. Jeg har spilt i diverse band og spiller av og til solo, blant annet gitar og piano. Ta gjerne kontakt hvis du trenger musikk eller manus til et indie-/hobbyprosjekt.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s