Om meg

Hei!

Jeg heter Andrea Miranda Sand Bruer, og er en samfunnsengasjert og -interessert data- og teknologinerd som er veldig glad i å blant annet skrive og ta bilder. For tiden er jeg frilansjournalist for Tek.no og digi.no.

Se gjerne arbeidsprøvene mine samt beskrivelser og lenker i CV-en min og på LinkedIn for å se eksempler på ting jeg har laget. Jeg har også et par attester her på nettsiden.

Følg meg gjerne på Twitter!

Litt mer om meg:

● Har vært aktiv på nett med blogging og sosiale medier siden 1999, og i de senere år bidratt frivillig med blant annet nettsideinnhold hos diverse organisasjoner – og arbeider i dag som frilansjournalist i digitale medier.

Jeg har med andre ord mye erfaring med nettpublisering, og er ekstra glad om jeg får bidra til å sikre god brukervennlighet og universell utforming – både med tanke på språk, design, innhold og informasjonsarkitektur.

● Liker veldig godt å skrive og redigere tekster forskjellige sjangre. Trives også veldig godt med å jobbe med visuell kommunikasjon, være det seg å fotografere og designe grafikker/plakater og brosjyrer.

● Bidrar gjerne som både journalist, tekstforfatter, fotograf, grafisk designer og redaktør/nettredaktør – eller alt på én gang, som informasjonsarbeider.

● Er engasjert og interessert i blant annet miljøspørsmål, menneskerettigheter, dyrs rettigheter, vitenskap og teknologi.

● En av mine hobbyer er musikk. Jeg har spilt i diverse band og spiller av og til solo, blant annet gitar og piano. Ta gjerne kontakt hvis du trenger musikk eller manus til et indie-/hobbyprosjekt.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s